servicii Servicii CAROM

 

Corespondent Carte Verde

Pentru accidente auto produse în România, CAROM gestionează toate daunele în calitate de corespondent nominalizat , în numele unor societăți de asigurare din : Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Turcia, Ucraina, Ungaria , etc.

 

 

 

Reprezentant de despăgubire

Pentru accidente auto produse în spațiul UE , CAROM gestionează daune în calitate de reprezentant de despăgubiri în numele unor societăți de Asigurare din : Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Ungaria , etc.

 

 

 

Recuperări Daune

CAROM, în baza mandatului primit din partea unor asiguratori , persoane fizice sau juridice din România sau orice alt stat , asigura servicii de consultanță și recuperează despăgubirea cuvenita de la orice asigurator din România sau din orice alt stat, pentru orice tip de daună ( daune la autovehicule , la bunuri , pentru vătămări corporale, ca urmare a unor decese , regrese ale unor asiguratori , etc ) .

 

 

 

Asistență CASCO și juridică

Societatea CAROM, asigură servicii de asistență casco și juridică tuturor asiguraților societăților de asigurare partenere, iar la cerere și altor persoane fizice sau juridice.

 

 

 

Comisariat de Avarie/Inspecții

CAROM efectuează inspecții la bunuri/mărfuri avariate pe timpul transportului, inspecții de risc, inspecții tehnice , etc.

 

 

 

Agent al unor asiguratori/Comisariate de Avarie

CAROM este agent al unor Societăți de Asigurare , Cluburi P&I și Comisariate de Avarie din mai multe țări : Japonia, Marea Britanie, Olanda, Spania, Elveția, Franța, China , etc